Gevelrenovatie


Is het tijd voor uw gevelrenovatie? Epskamp Bouw- en Metselwerken staat voor u klaar!

Gevelrenovatie wordt vaak onderschat, maar is toch een vrij belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Met het juiste onderhoud blijft uw gevel fraai en degelijk. Het voorkomt dat uw gevel een een vervallen staat geraakt.

Door de juist experts bijtijds in te schakelen voor uw gevelrenovatie houdt u de kosten voor het onderhoud beperkt tot een minimum. Bij uitstel zal de staat van uw gevel in een rap tempo verslechteren, waardoor u uiteindelijk veel verder weg bent en uw rekening een stuk hoger zal zijn.

Heeft uw gevel schade opgelopen? Geen probleem! Onze metselaars zijn bekend met gevelrenovatie en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen zij uw gevel op professionele wijze repareren en onderhouden, zodat deze er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.

Onder gevelrenovatie verstaan wij onder andere het repareren van scheuren in het metselwerk, gescheurde voegen, beschadigde stenen en pleister. Wij zijn in staat diverse beschadigingen op vakkundig te repareren en weg te werken. Uw gevel wordt als vanouds!

Voor elke beschadiging is er een oplossing. Gevelrenovatie kan op velen manieren worden uitgevoerd. In het geval van beschadigde voegen kunnen wij de oude voegen uithakken. Hierdoor kunnen wij opnieuw voegen en het voegwerk volledig herstellen.

Wanneer er sprake is van beschadigde dorpels of kozijnen is gevelrenovatie erg belangrijk. Er is nu namelijk grote kans op lekkage en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

In veel gevallen is gevelrenovatie een zeer gemakkelijke oplossing voor de beschadiging aan uw gevel. Indien er sprake is van schade komen wij graag langs op locatie om de situatie te inspecteren. Op deze manier kunnen wij u voorzien van een offerte en advies op maat.

Ook voor spoedreparaties kunt u met Epskamp Metselwerken contact opnemen. In dit geval kunt u het beste even bellen naar 06 30574658.

Voor vragen of een vrijblijvende offerteaanvraag verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Laat hier uw gegevens in en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Interesse in onze diensten? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

 

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Hoe heeft u ons gevonden?

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Bijlage toevoegen