Metselbedrijf


Heeft uw plannen voor een aanbouw? Of wellicht een nieuwe schuur? Dan helpt metselbedrijf Epskamp Bouw- en Metselwerken u graag om deze plannen te realiseren!

Metselbedrijf Epskamp is een vakkundig en professioneel metselbedrijf met een jarenlange ervaring in de bouw. Door meer dan 23 jaar in de bouw heeft eigenaar Wim Epskamp veel kennis op gedaan en kent hij zijn vak door en door. In zijn jaren als metselaar heeft hij aan veel grote en kleinere projecten gewerkt en is hij in staat om veel verschillende metselwerken te realiseren.

Wat uw plannen ook zijn, bij dit metselbedrijf kunt u terecht. Voor kleine klusjes of grotere projecten, Epskamp Bouw- en Metselwerken is flexibel en veelzijdig. U kunt bij ons aankloppen voor veel verschillende en uiteenlopende projecten. Ook wanneer er zich de situatie voordoet dat u een spoedgeval heeft kunt u gewoon bij ons aankloppen. Als metselbedrijf denken wij altijd met u mee over een passende oplossing.

Als het project er om vraagt werken wij als metselbedrijf ook samen met andere metsel- en bouwbedrijven. Zo bent u ook voor grotere klussen bij ons aan het juiste adres!

Als metselbedrijf stellen wij uw wensen en plannen centraal. Dit is dan ook waar wij voor staan. Om tot een perfect eindresultaat te komen waar iedereen tevreden mee is, is een goede samenwerking belangrijk. Wij zullen altijd helder communiceren en duidelijke afspraken maken. Alleen op deze manier kan een metselbedrijf goed werk afleveren.

Metselbedrijf Epskamp Metselwerken heeft verstand van zaken en levert keer op keer metselwerk waar we trots op zijn.

Zoals gezegd zijn we als metselbedrijf gespecialiseerd in een groot aantal verschillende soorten technieken en bouwwerken. Van prachtige erkers tot een praktische schuur, van een mooie uitbouw tot een simpel tuinmuurtje – metselbedrijf Epskamp kan het! Ook voor onder andere siermetselwerk, reparaties van (historisch) metselwerken en gevel- en schoorsteen renovatie kunt u bij ons aankloppen.

Neem voor meer informatie over ons metselbedrijf en de verschillende mogelijk gerust vrijblijvend contact op. Vul het contactformulier hieronder in of neem telefonisch contact op via 06 30574658 (s.v.p. alleen tijdens kantooruren).

 

Interesse in onze diensten? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

 

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Hoe heeft u ons gevonden?

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Bijlage toevoegen