Muur metselen


Een muur metselen is voor Epskamp Metselwerken geen probleem. Het metselwerk kan ontzettend uiteenlopen en ook decoratief en siermetselwerk behoren tot de mogelijkheden. Een muur laten metselen door Epskamp staat dus gegarandeerd voor kwaliteit én een prachtig resultaat.

Als metselbedrijf willen wij niet zomaar een muur metselen. Deze muur moet uiteraard geheel aan uw wensen voldoen. Daarom bespreken wij, alvorens aan de slag te aan, uitvoerig de wensen en verwachtingen. Uw gemetselde muur moet immers nog jaren mee! Er zijn veel verschillende manieren en mogelijkheden om een muur te metselen. Wij zullen u dan ook alijd willen adviseren over de opties om ervoor te zorgen dat het metselwerk optimaal tot zijn recht komt.

Wilt u een muur metselen? Laat het aan de professional over! Er komt heel wat meer bij kijken dan wellicht op het eerste gezicht lijkt. U wilt voorkomen dat er zich in de toekomst problemen voor doen, zoals verzakkingen of scheuren. Laat Epskamp uw muur metselen en u weet zeker dat wij ons uiterste best zullen toen om het beste resultaat te behalen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

U kunt bij Epskamp Bouw- en Metselwerken terecht voor klussen van elk formaat. Van een klein muurtje tot complete omheiningen – Epskamp heeft de kennis en ervaring om elke klus tot een goed einde te brengen.

Twijfelt u nog of wij de geschikte partij zijn om uw muur te metselen? Kijk dan eens bij onze referenties en reeds gerealiseerde projecten! Hier vindt u veel foto’s van onze projecten. Zo krijgt u ongetwijfeld een goede impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Een muur metselen? Schuur bouwen? Aanbouw realiseren? Epskamp Bouw- en Metselwerken is altijd de juiste keuze. Door jarenlange ervaring, samenwerking met gerenommeerde partners en een transparante samenwerking zorgen we voor een resultaat waar waar in ieder trots op kan zijn.

Heeft u nog vragen over een muur metselen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Neem voor meer informatie over ons metselbedrijf en de verschillende mogelijk gerust vrijblijvend contact op. Vul het contactformulier hieronder in of neem telefonisch contact op via 06 30574658 (s.v.p. alleen tijdens kantooruren).


Interesse in onze diensten? Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Hoe heeft u ons gevonden?

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Bijlage toevoegen